“Шахтар” проведе заключний матч року у Токіо

18 грудня, о 12:00, на Японському національному стадіоні пройде благодійний матч “Авіспа Фукуока” – “Шахтар”. Команда вже відправилася до Японії.

Про це повідомляє офіційний сайт “гірників”.

Делегація у складі гравців, тренерів і менеджменту клубу вилетіла ранком 14 грудня. Головний тренер “Шахтаря” Маріно Пушич узяв на матч 28 футболістів.

Очікується, що команда прилетить сьогодні, 15 грудня, в другій половині дня. У Токіо донеччани матимуть насичену програму. 16 грудня запланована фотосесія та зустріч із представниками української спільноти в Посольстві України. 17 грудня пройде відкрите тренування та пресконференція за участю головного тренера й футболістів “гірників”. 18 грудня, в день поєдинку, “оранжево-чорні” влаштують урок футболу для місцевих дітей.

Склад команди

  • Воротарі: Артур Рудько, Тимур Пузанков, Дмитро Різник, Денис Твардовський
  • Захисники: Став Лемкін, Валерій Бондар, Георгій Гочолеішвілі, Іраклі Азаров, Микола Матвієнко, Педріньйо, Новатус Міроші, Едуард Козік, Ярослав Ракіцький
  • Півзахисники: Деніл Кастілло, Тарас Степаненко, Егіналду, Дмитро Криськів, Мар’ян Швед, Георгій Судаков, Олександр Зубков, Дмитро Топалов, Артем Бондаренко, Єгор Назарина, Невертон, Олексій Кащук
  • Нападники: Данило Сікан, Богдан В’юнник, Кевін Келсі.

Нагадаємо, 13 грудня, донецький “Шахтар” зіграв проти португальського “Порту” в матчі заключного 6-го туру групового етапу Ліги чемпіонів сезону-2023/24. На жаль, гра склалася не на користь “гірників” і закінчилася з рахунком 5:3. Після програшу “Шахтар” залишив Лігу чемпіонів.