“Цей поєдинок потрібен боксу”: ексчемпіон світу про поєдинок Усик-Ф’юрі

17 лютого в Саудівській Аравії відбудеться довгоочікуваний бій за звання абсолютного чемпіона світу між чемпіоном WBO/WBA/IBF/IBO Олександром Усиком та володарем титулу WBC Тайсоном Ф’юрі.

Колишній чемпіон світу в другій напівлегкій вазі Баррі Джонс в інтерв’ю сайту XSPORT висловився про майбутній бій.

– Цей поєдинок потрібен боксу, – зазначив Джонс. – Усик та Ф’юрі – два найкращі бійці дивізіону, які нарешті зійдуться у рингу… Їх бій буде дуже інтригуючим, адже Тайсон – однозначно номер один у хевівейті, але його бій з Нганнгу викликав деякі запитання, а Олександр – показав просто неймовірний розвиток у хевівейті, завоювавши чотири титули.

Джонс розповів, що дуже чекає на бій, і вірить, що він відбудеться у лютому.

– Ми нарешті побачимо, хто номер 1, а хто номер 2 у суперважкій вазі. Цей бій принесе переможцю всесвітню славу, адже його буде дивитись дуже велика аудиторія, підсумував Джонс.

Зазначимо, що букмекери лідером поєдинку вважають Ф’юрі. На перемогу Тайсона ставки приймають із коефіцієнтом 1,53. На перемогу Усика – коефіцієнт 2,50. На нічию – 19,00.

Переможець довгоочікуваного бою назавжди впише своє ім’я в історію боксу, адже стане першим абсолютним чемпіоном світу у суперважкому дивізіоні у XXI столітті.

Останнім був легендарний британець Леннокс Льюїс, який у 1999 році  переміг американця Евандера Холіфілда.