Центровий “Будівельника” Максим Сандул продовжить кар’єру в лавах “Прометея”

“Прометей” оголосив про підписання центрового Максима Сандула. Гравець виступатиме за український склад команди, який грає у Вищій лізі.

У кар’єрі 32-річного Сандула – БК “Київ”, іспанська “Манреса”, “Тварде Перники” (Польща), а також столичний “Київ-Баскет”, “Запоріжжя”, “Тернопіль” та “Будівельник”, з яким баскетболіст став чемпіоном України минулого сезону та отримав звання найкращого центрового чемпіонату країни.

Крім того, Сандул – MVP минулого тижня у Суперлізі. За його участю кияни здобули три перемоги – над “Дніпром”, “Запоріжжям” та “Кривбасом”. Сам Максим у кожному з матчів оформлював дабл-дабли (10+13 підбирань, 10+12 підбирань та 12+15 підбирань відповідно).

Нагадаємо, 9 грудня “Будівельник” надіслав до ФБУ листа про зняття з чемпіонату Суперліги-2023/24. Столична команда повідомила про втрату спонсорської підтримки та відсутність фінансування. Колектив був змушений знятися, щоб не збільшувати борги перед гравцями та адміністрацією клубу.

Українська команда “Прометея” із 14 перемогами лідирує у Вищій лізі країни. Також слобожанський клуб виступає у Латвійсько-естонській баскетбольній лізі (друге місце у турнірній таблиці) та Єврокубку.