“Лівий берег” Кам’янського – володар “Кубку Миколая” з баскетболу

9 грудня у Кам’янському на базі СК “Прометей” за підтримки управління молоді та спорту міської ради пройшли фінальні матчі серед вихованців ДЮФШ “Надія” з баскетболу “Кубок Миколая” серед гравців 2007 року народження та молодших.

У турнірі протягом трьох днів по коловій системі змагалися чотири команди: “Легіон-1” і “Легіон-2”, тренера Тетяни Бовтун, “Лівий берег” Юрія Мокієнка та “Черемушки” Олега Бублейника.

На вирішальні матчі та нагородження кращих команд завітали почесні гості: начальник управління молоді та спорту Анатолій Івашина, директор ДЮФШ “Надія” Едуард Коряк, ветерани баскетболу Олександр Алексеєнко та Олег Цибульський.

–  Вітаю усіх присутніх з визначною спортивною подією, ви показали дійсно гарний баскетбол, – сказав А.Івашина. – Безумовно були  певні зауваження, та думаю, ваші тренери попрацюють з вами та проаналізують помилки. Вітання переможцям, було дуже приємно спостерігати за гарною грою, дякую тренеру за підготовку спортсменів. І, звичайно, дякую нашим воїнам, нашим захисникам, які сьогодні боронять волю і незалежність нашої країни. Завдяки ним ми маємо можливість змагатися, виходити на спортивні майданчики, тренуватися та жити. Дякую воїнам, слава Україні!

Едуард Коряк розповів, що “Кубок Миколая” – перший баскетбольний турнір такого рівня. А подібні змагання будуть проводитися і надалі.

– Вітаю всіх спортсменів, батьків, уболівальників, дякую управлінню молоді та спорту, усім, хто долучився до проведення першого такого змагання з баскетболу, – зазначив Е.Коряк. – Думаю, що вони тепер будуть проводитися кожного місяця. Тому що в нас дуже багато перспективних баскетболістів різного віку. І вже визначилися команди, які хочуть теж провести змагання. Ми обов’язково підтримаємо їх. Також постійно підтримує наші всі види спорту, у тому числі і баскетбол, міський голова Андрій Білоусов. Тому уперед! Дякую Збройним Силам України,  що дають нам можливість проводити змагання, а Україна обов’язково переможе!

За результатами вирішальних матчів 3 місце посіла команда “Черемушки”, 2 місце – “Легіон-1”. Чемпіонами та володарями “Кубку Миколая” стали “Лівий берег”.

Також були визначені кращі гравці турніру. Ними стали Дмитро Сидорчук з команди “Легіон-1” та Арсеній Брамкін з “Черемушек”.

Усі призери були нагороджені кубками, медалями та грамотами, а чемпіон ще отримав подарунковий сертифікат в кіноконцертний зал “МИР”.