Кам’янчанці Єлизаветі Тимофєєвій вручили посвідчення майстра спорту України з черліденгу

2 грудня у львівській “Боско-Арені” стартував XVIII Кубок України, в якому беруть участь понад 1800 черлідерів з 15 регіонів України.

Боротьбу за нагороди поведуть представники кращих 59 клубів країни, щоб визначити кандидатів до юнацької, молодіжної і національної збірної України, яким буде довірено захищати честь країни на головних міжнародних стартах сезону – чемпіонатах світу та Європи, Кубку Світу, етапах Ліги Європи та Кубку Америки.

На Кубку України спортсмени розіграють 64 комплекти медалей у пʼяти вікових категоріях

На церемонії параду відкриття посвідчення майстрів спорту України міжнародного класу були вручені срібним призерам чемпіонату світу в змаганнях фрістайл дуетів Анастасії Малошенко (тренер Наталя Блажко, клуб Lviv Angels, Львів) і вихованці кам’янської ДЮСШ№2 Єлизаветі Тимофєєвій (тренер Олена Козинець, клуб “Прометей”).

Нагороди “Зоряний тренер” отримали 17 тренерів Федерації, які делегували спортсменів своїх клубів до збірних команд України на чемпіонат Європи в Вероні, серед них і Олена Козинець.

Нагадаємо, в італійській Вероні на XI чемпіонаті Європи з черлідингу серед дорослих фрістайл дуетів – Senior Pom Doubles Єлизавета здобула перше місце.

А в американському Орландо вона разом з колегою, львів’янкою Анастасією Малошенко вибороли срібний трофей і стали одними з найкращих у світі.

посвідчення