Кам’янське приймає Відкритий Кубок міста з кіокушин карате

18 листопада на базі СК “Прометей” проходить Відкритий Кубок Кам’янського з кіокушин карате.

Змагання зібрали близько 200 спортсменів з Києва, Запоріжжя, Кривого Рогу, Дніпра, Верхівцева, Харкова та Кам’янського.

Привітати спортсменів з визначною спортивною подією завітав начальник управління молоді та спорту Анатолій Івашина.

– Вітаю всіх присутніх з початком змагань, – сказав А.Івашина. – Дуже приємно, що до нас сьогодні завітали спортсмени з багатьох міст. Кам’янське дуже спортивне місто, а Федерація кіокушин карате займає в ньому поважне місце. Приємно відзначити, що спортсмени цієї Федерації здобувають найвищі нагороди на змаганнях різного рівня. Кам’янська міська рада завжди рада співпрацювати з головою Федерації Олексієм Удовицьким, який є фахівцем і високим професіоналом своєї справи. Також дякую нашим воїнам, які зараз боронять на передовій суверенітет та незалежність нашої держави. Ми вклоняємо голову перед героями, які поклали своє життя за нашу волю. Бажаю вам перемоги та всього найкращого. Слава Україні!

Протягом дня спортсмени будуть показувати на татамі свою майстерність та здобувати право представляти своє місто на чемпіонаті Європи.

Президент Кам’янської Федерації кіокушин карате Олексій Удовицький розповів, що зараз спортсмени проходять останню підготовку.

– Зараз ми готуємо команду до чемпіонату Європи, який пройде з 8 по 10 грудня у місті Будапешт, – розповів О.Удовицький. – У змаганнях візьмуть участь як наші спортсмени, так і чемпіони Європи і України, які тут також присутні.

Кам’янське сьогодні представляє близько 100 спортсменів, це Клуби і Федерації кіокушин кан і кіокушин кай.

– Хотілося, щоб ми були найкращими, бо наше місто завжди достойно виступає на різних змаганнях, показує високий рівень та виборює нагороди, – підсумував О.Удовицький.

 

Фотографії з події