У Камʼянському відбулось офіційне відкриття чемпіонату міста з плавання

У п’ятницю, 3 листопада, у Кам’янському стартував Відкритий чемпіонат міста з плавання.

На доріжках басейну “МіКомп” свої досягнення демонстрували, як титуловані Майстри спорту України, так й маленькі плавці, що вперше взяли участь у змаганнях такого рівня. Всього за нагороди боролися понад 180 спортсменів з восьми міст України – Запоріжжя, Кривого Рогу, Дніпра, Херсона, Одеси, Харкова, Енергодара та, звісно, Камʼянського.

Протягом першого турнірного дня дівчата та юнаки змагалися на дистанціях 50 метрів вільним стилем та батерфляєм, 100 метрів на спині та брасом, а також 200 метрів вільним стилем.

До урочистої церемонії відкриття чемпіонату долучилися президент федерації плавання нашого міста, майстер спорту міжнародного класу, чемпіон світу Дмитро Краєвський і начальник Управління молоді та спорту Анатолій Івашина.

– Вітаю усіх присутніх з початком змагань! Знаю, що спортсмени плідно готувалися та готові продемонструвати свої найкращі навички. Хочу подякувати захисникам і захисницям, які сьогодні боронять нашу держави! Саме завдяки ним ми маємо змогу проводити спортивні заходи, а наші діти продовжувати тренування, – сказав А. Івашина, – Хочу підкреслити, що в стінах басейну “МіКомп”, були показані найбільш високі результати не тільки в нашій області, але й в Україні. А вихованці “ДЮСШ №5”, в якій культивується плавання, є одними з лідерів у цьому виді спорту.

Зазначимо, що чемпіонат триватиме до 4 листопада.