Нікопольський парашутист взяв участь у встановленні світового рекорду в Америці

26 жовтня в США у штаті Арізона 108 спортсменів із 20 країн встановили світовий рекорд з парашутної групової акробатики у категорії “Великі формації з перебудовою з повним розпуском” 108-way Total Break Sequential World Record.

Парашутисти у вільному падінні зібрали і з повним розпуском перебудували 3 фігури. Досягнення було підтверджено Міжнародною авіаційною Федерацією.

У заході взяли участь шість українців: Ілля Балашов, Петро Рижило, Олександр Пелєхов, Катерина Логгінова, Артем Ішутін, а також Андрій Жуков – випускник Нікопольського ліцею № 15.

Уродженець Нікополя обіймає посаду старшого детективу Бюро економічної безпеки України. З початку повномасштабного вторгнення чоловік за власним бажанням мобілізувався до лав Збройних Сил України.

Нікопольський парашутист взяв участь у встановленні світового рекорду в АмериціНікопольський парашутист взяв участь у встановленні світового рекорду в АмериціНікопольський парашутист взяв участь у встановленні світового рекорду в АмериціНікопольський парашутист взяв участь у встановленні світового рекорду в Америці