Спортсменка з Дніпропетровщини перемогла на чемпіонаті України з боксу

З 22 по 29 жовтня у селі Бояни (Чернівецька область) проходив Чемпіонат України з боксу серед юнаків та дівчат 2010-2011 років народження.

У змаганнях взяли участь 360 спортсменів з Тернопільської, Запорізької, Вінницької, Миколаївської, Хмельницької, Кіровоградської, Чернівецької, Дніпропетровської, Сумської, Донецької, Рівненської, Київської, Івано-Франківської та Черкаської областей.

За результатами змагань збірна команда Дніпропетровської області серед дівчат та збірна команда серед юнаків зайняли перше загальнокомандне місце.

Серед учасників була вихованка Синельниківської ДЮСШ Ткаченко Ася. У ваговій категорії 48 кг, де за звання переможця боролися сім дівчат, вона стала найкращою, і виборола золоту медаль.

Вдалий виступ спортсменки прокоментували у Синельниківській міській раді:

– Це – надзвичайно важлива подія для Синельниківської ДЮСШ! Вперше в історії школи її вихованка стала Чемпіонкою України з боксу у своїй віковій та ваговій категорії! Відділення боксу було відкрито наприкінці 2021 року. Для його роботи були створені всі умови: реконструйовано спортивний блок одного з ліцеїв міста, придбано боксерський ринг за Олімпійським стандартом, сформовано професійний викладацький склад. Наші найщиріші вітання Асі, її батькам та тренерам – викладачам з боксу спортивної школи Решетняку Олексію та Гончару Максиму!

бокс