Необхідно підлікувати старі травми: Усик розповів, як готується до бою з Ф’юрі

У грудні 2023-го чи у січні 2024 року в Саудівській Аравії відбудеться по-справжньому історичний бій між Олександром Усиком і Тайсоном Ф’юрі за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі.

На кону, вперше історії світового боксу, будуть усі чотири чемпіонські пояси: WBA, WBO та IBF, якими володіє українець, а також WBC, що належить британцю.

Переможець довгоочікуваного бою назавжди впише своє ім’я в історію боксу, адже стане першим абсолютним чемпіоном світу у суперважкому дивізіоні у XXI столітті.

Останнім був легендарний британець Леннокс Льюїс, який у 1999 році  переміг американця Евандера Холіфілда.

Олександр Усик на своєму YouTube-каналі розповів, що найближчим часом розпочне підготовку до бою. Він зазначив, що потрібно 14 тижнів, щоб набрати оптимальну форму.

Протягом першого місяця боксер буде входити до необхідного ритму. Потім на нього чекає сувора підготовка до поєдинку, якій він приділяє максимальну кількість часу.

Також Усик заявив, що має деякі проблеми зі здоров’ям.

– Є дещо пов’язане зі здоров’ям. Не можу сказати, що прямо все-все окей, але я в порядку. Необхідно підлікувати старі травми, але все під контролем, – зазначив боксер.

Тим часом, букмекери вже починають приймати ставки на переможця. Лідером поєдинку вони вважають Ф’юрі, на його перемогу можна поставити з коефіцієнтом 1,43, на виграш Усика — 2,95.
Нічия як найменш ймовірний результат оцінена коефіцієнтом 21,00.

Зазначається, що скоріше всього переможе британець за очками — 2,00. Його успіх нокаутом оцінюється коефіцієнтом 4,50. Перемога Усика суддівським рішенням — 3,80. Його Дострокова перемога — 7,50.