Андрій Кожухар продовжив контракт з “Карпатами”: умови нової угоди

“Карпати” на офіційному сайті клубу повідомили про продовження контракту з воротарем Андрієм Кожухарем. Нова угода голкіпера розрахована до 30 червня 2026 року.

Кожухар приєднався до “левів” влітку 2023-го. До цього він виступав за словацький “Земплін Міхаловце”, а також одеський “Чорноморець”.

Раніше Олег Авдиш, агент спортсмена, повідомив, що 24-річному воротареві надійшла пропозиція з Молдови щодо зміни футбольного громадянства. Крім того, у підписанні Андрія зацікавлена низка українських та європейських клубів. Однак голкіпер не приховував свого бажання продовжити розвиватись у Львові.

– Дуже хотів залишитися у “Карпатах”. Я почуваюся щасливим у Львові, мені тут все дуже подобається. Тому як тільки я отримав пропозицію від клубу, то одразу ж погодився. Хочу дати команді усе, що можу і бути максимально корисним. Насамперед усі ми мріємо про вихід до Прем’єр-ліги. Впевнений, що і я персонально, і “Карпати” у подальшому лише прогресуватимемо, – сказав Андрій.

У нинішньому сезоні Кожухар зіграв в 12 матчах за “левів” у Першій лізі, пропустивши сім м’ячів. У 7 поєдинках воротар відіграв “на нуль”.

Зазначимо, що “Карпати” наразі лідирують у групі А Першої ліги, набравши 30 очок після 12 турів. Наступний поєдинок підопічні Мирона Маркевича проведуть з “Нивою Бузовою” 21 жовтня.