“Королева спорту” збирає своїх шанувальників: у Кам‘янському пройшов чемпіонат з легкої атлетики серед дітей та молоді

У вівторок, 26 вересня, у Кам‘янському на багатофункціональному стадіоні, розташованому по проспекту Конституції, відбувся Чемпіонат з легкої атлетики серед дітей та молоді.

Спортсмени та прихильники активного способу життя мали чудову можливість продемонструвати свої навички у трьох дисциплінах: бігу на 100 та 200 метрів, стрибках в довжину та штовханні ядра.

Учасників та вболівальників на урочистому відкритті змагань привітали почесні гості, зокрема начальник Управління молоді та спорту Едуард Коряк, директори закладів спортивного спрямування та головний суддя, керівник федерації легкої атлетика нашого міста – Віктор Андросович.

⁃ Сьогодні ми вперше, після тривалої перерви, проводимо чемпіонат з легкої атлетики. Приємно бачити, що більше пів тисячі людей, об‘єдналося навколо цієї спортивної події, – зазначив Е. Коряк. – Дякуємо нашим захисникам та захисницями, завдяки яким наші діти можуть навчатися, займатися спортом та приймати участь у змаганнях!

Крім того, під час церемонії з показовими номерами виступили юні гімнастки – вихованки ДЮСШ №5.

За підсумками чемпіонату, хлопці та дівчата, що змагалися у двох вікових категоріях (до 14 років та від 14 років і старші), були відзначені медалями та подарунками від міського голови Андрія Білоусова.

⁃ Вітаю призерів та переможців змагань з чудовими результатами. Бажаю всім городянам завжди бути активними, спортивними і цілеспрямованими! – наголосив мер.

Автор: Анастасія Федотова