“Кривбас” розтрощив “Ворсклу” в матчі 8-го туру чемпіонату України

У суботу, 23 вересня, “Кривбас” у Полтаві обіграв місцеву “Ворсклу” в матчі 8-го туру Української Прем’єр-ліги. Зустріч завершилась з рахунком – 4:1.

Завдяки зусиллям Артема Челядіна, господарі поля забили перший гол на 18-й хвилині, але “Кривбас” вийшов вперед ще до перерви. Спершу в дальній кут залетіла діагональ Задераки, а потім Кожушко реалізував момент в контратаці.

На початку другої половини поєдинку м’яч відскочив до Кожушка після прострілу Іліча, тож українець з кількох метрів переправив сферу за лінію. А під завісу протистояння Дібанго потужним пострілом змусив Ісенка капітулювати вчетверте.

Таким чином, криворізький клуб опинився на другій позиції в турнірній таблиці УПЛ, відстаючи від “Шахтаря” всього на одне очко. Тим часом підопічні Віктора Скрипника зазнали другої поразки поспіль й наразі посідають дев’яте місце у чемпіонаті.

Зазначимо, що 27 вересня команди проведуть матчі 1/8 фіналу Кубка України. “Кривбас” на виїзді зустрінеться з “Чорноморцем”, “Ворскла” – з “Металістом 1925”.

  • УПЛ. 8-й тур

“Ворскла” – “Кривбас” – 1:4 (1:2)
Голи: Челядін, 18 – Задерака, 31, Кожушко, 36, 51, Дібанго, 82