Спортсменка з Дніпропетровщини виступила на Міжнародному фестивалі повітряних зміїв у Німеччині

З 15 по 17 вересня у Берліні проходивя 10-й Міжнародний фестиваль повітряних зміїв.

Він став одним з найбільших фестивалів у Німеччині та найпрестижнішим у Європі. Зібрав більше 25 тисяч глядачів та сотні майстрів вітру з Німеччини та всього світу, у тому числі й з України.

Серед учасників була представниця Дніпропетровської області – нікопольчанка, учасниця Дніпропетровського обласного клубу кайт-флаїнґу “Зоряний Кайт” та міжрегіональної команди Ukrainian Kite Beauties Поліна Дромарецька (22 роки).

Українські кайт-флаєри продемонстрували свої навички у керуванні дволінковими (dual-line / stunt) та шоу-кайтами (inflatable) й у запуску плоских художніх повітряних зміїв (artistic kites) та інших моделей типу роккаку та дельта.

Президент Української Асоціації Повітряних Зміїв, капітан Національної Збірної України з кайт-флаїнґу, Павло Шмулевич зазначив, що українська команда була вперше запрошена на такий фестиваль у Німеччину, що демонструє підтримку нашого народу та визнання поофесійних навичок у сфері кайт-флаїнґу.

Зазначимо, що Поліна у цьому році вже представляла Україну на найбільшому світовому фестивалі повітряних зміїв Artevento в Італії.

кайти кайти