Останні новини

У Кам’янському провели спортивно-масовий захід до Дня міста

- 17 Вересня 2023, 08:09
Spread the love

Вчора, 16 вересня, Кам’янське відзначало 273-й рік з дня свого заснування.

Однією з головних подій цього свята став спортивно-масовий захід “Кам’янське in sports”, який відбувся на лівобережному стадіоні ДЮФШ “Надія”. Молодь міста мала можливість приєднатися до відкритих тренувань з волейболу та баскетболу, а також випробувати свої сили у двоборстві на тренажерах: підтягуванні на перекладині та віджиманні на брусах.

Церемонію відкриття заходу відвідали почесні гості, зокрема міський голова Андрій Білоусов, начальник Управління молоді та спорту Едуард Коряк, чемпіон світу з плавання Дмитро Краєвський, а також почесні громадяни Кам’янського Володимир Морозов та Олена Морозова-Ронжина.

– Вітаю всіх із днем народження нашого улюбленого міста! У першу чергу хочу подякувати нашим захисникам і захисницям, завдяки яким Кам’янське може жити, працювати, а наші діти – займатися спортом та творчістю. У нас усіх зараз одна мрія – перемога і мир в нашій країні. Бажаю кожному здоров‘я, добробуту та нових спортивних здобутків, – сказав Андрій Білоусов.

У рамках святкування також пройшов матч Кубку міста з футболу серед юнаків 2008-2009 років народження. Гравці “Надії” відзначилися високим професіоналізмом та майстерністю, розгромивши “АФК” з вражаючим рахунком 5:0.

У Кам'янському провели спортивно-масовий захід до Дня міста

– Футбол завжди був і залишається невід’ємною частиною наших спортивних подій. Нехай досягнення на полі віддзеркалюють наше спільне прагнення до перемоги та миру в Україні. Зі святом!, – наголосив Едуард Коряк.

Під час урочистостей переможці змагань з двоборства були відзначені грамотами та медалями, а капітани футбольних команд отримали в подарунок м’ячі.

Результати змагань з двоборства серед молоді вікової категорії 14-18 та 19-23 роки

Серед хлопців:
  • 1 місце – Колесник Дмитро та Мосьондз Ілля;
  • 2 місце – Єлілеев Микита;
  • 3 місце – Шевченко Марк.
Серед дівчат:
  • 1 місце – Жалдак Єлизавета та Григор‘єва Єлизавета;
  • 2 місце – Неділько Дар‘я;
  • 3 місце – Полякова Моніка.

По темі