Гандболістки Кам’янського позмагаються на Чемпіонаті України

Жіноча гандбольна команда з Кам‘янського “Дніпро-ДЮСШ №1” виступить на Чемпіонаті України. Вже у жовтні вони вирушить до міста Рівне на перший тур.

У минулому сезоні наші землячки вперше взяли участь в національній першості серед команд Вищої ліги та стали срібними призерками змагань.

Сьогодні, 14 вересня, зі спортсменками зустрілися міський голова Андрій Білоусов, секретар міської ради Наталія Ктітарова й начальник Управління молоді та спорту Едуард Коряк.

– Такі високі показники – результат спільної праці дівчат, тренера та батьків, які всіляко підтримують своїх дітей. Дякую за те, що прославляєте Кам‘янське на всю країну! Чекаємо вас з новими звитягами, – наголосив Андрій Білоусов.

Команді вручили подарунковий сертифікат на оплату проїзду та проживання від ГО “Бджола”.

Головний тренер Олег Усенко зауважив, що до заявки на майбутній турнір потрапило 22 спортсменки.

– Багато гравчинь “Дніпро-ДЮСШ №1” починали тренуватись з самого дитинства та присвятили цій дисципліні вже більше 11 років, гадаю, це саме те, що робить їх унікальними та допомагає показувати гарні результати. Будемо робити все можливе, щоб досягнути успіху й у новому розіграші!

Гандболістки Дар‘я Бондаренко та Зайчук Софія розповіли, що вони ще з початку літа плідно готувалися до змагань, аби вибороти першість.

– Думаємо, що цей сезон буде більш складним, в порівнянні з попереднім, адже інші команди також будуть підсилюватися потужними гравцями. Але сподіваємось, це не стане нам на заваді, – відзначили дівчата.

Гандболістки Кам’янського позмагаються на Чемпіонаті УкраїниГандболістки Кам’янського позмагаються на Чемпіонаті УкраїниГандболістки Кам’янського позмагаються на Чемпіонаті України