У Кам’янському змагалися греко-римляни

8 вересня в спортивній залі ДЮСШ№1 пройшов чемпіонат Дніпропетровської області з греко-римської боротьби серед молодших юнаків, 2009-2011 років народження.

Змагання зібрали 85 учасників з Новомосковська, Васильківки, Кривого Рогу, Дніпра та Кам’янського, та стали відбірковими на чемпіонат України.

Привітати зі спортивним святом учасників заходу завітали почесні гості: начальник управління молоді та спорту Едуард Коряк, директор ДЮСШ№1 Микита Івашина, директор СК «Прометей» Анатолій Івашина, директор ДЮСШ№3 Микола Маймур, голова федерації з греко-римської боротьби і головний суддя змагань Юрій Никитенко та ветеран спорту, майстер спорту з греко-римської боротьби Юрій Єлисєєв.

– Кожного тижня ми проводимо у нашому місті обласні та всеукраїнські змагання, – зазначив Е.Коряк. – Дякуємо за це нашим Збройним Силам України, які дають нам таку можливість. Бажаю вам гарно виступити, отримати право на участь у чемпіонаті України. А міська влада на чолі з очільником міста Андрієм Білоусовим підтримували і будемо підтримувати усі види спорту у Кам’янському. Успіхів вам і перемоги нашій країні!

Юрій Никитенко розповів, що спортсмени вже почали активно тренуватися і готуватися до серйозних змагань після літніх канікул.

– Серед наших спортсменів є ті, хто займався усе літо, не пропускав тренування, брав участь у зборах, є й ті, хто відпочивав, – розповів Ю. Никитенко. – Тому ці змагання важливі, щоб подивитися, хто готов виступити на чемпіонаті України, який пройде з 22 по 24 вересня у Мукачево. Хочу подякувати за підтримку управління молоді та спорта, ГО «Бджолу», батькам спортсменів, та усім, хто підтримує розвиток нашого спорту у місті.

Протягом декількох годин спортсмени намагалися покласти один одного на лопатки, що є основною метою греко-римскької боротьби, доволі складного та вимагаючого витривалості та міцності, виду спорту. Одним борцям було досить легко здолати суперниками, іншим – через біль доводилося приймати гіркоту поразки.

 

Результати на фото

Чемпіонат області