У Кам’янському привітали найкращих представників спортивної спільноти з нагоди Дня фізичної культуру і спорту

Сьогодні, 8 вересня, у Кам’янському пройшов урочистий захід до Дня фізичної культуру і спорту.

Директорів ДЮСШ, тренерів та провідних спортсменів привітали міський голова Андрій Білоусов, начальник Управління молоді та спорту Едуард Коряк і голова Дніпропетровської обласної територіальної організації політичної партії “Бджола” Олександр Лукашов.

– У Кам’янському культивується 43 види дисциплін й попри важкі реалії сьогодення, наші спортсмени прославляють рідне місто по всьому світу. Лише протягом цього року вихованці різних спортивних шкіл взяли участь у понад 200 змаганнях різного рівня, здобувши 2,5 тисячі медалей, 657 з яких – золоті.

Бажаю кожному міцного здоров’я та наснаги! Дякуємо нашим захисникам! Слава Україні!, – наголосив Андрій Білоусов.

Учасників заходу нагородили подарунковими сертифікатами, а також подяками за високу професійну майстерність, вагомий особистий внесок у розвиток спортивної галузі міста, якісну підготовку молодих спортсменів та досягнення високих результатів.

– Сьогодні ми запросили на урочисте зібрання людей, які кожного дня крок за кроком впевнено йдуть до нових спортивних перемог. В такий день, хочеться привітати усіх з професійним святом та побажати не зупинятися на досягнутому. Ми пишаємось вами!, – сказав Е. Коряк. – До кінця року, залишається цілих чотири місяці, тому ще рано підбивати остаточні підсумки. Попереду нас чекає дуже багато чемпіонатів, як Всеукраїнських, так і міжнародних.

Вихованка громадської організації “Всеукраїнська Ліга фігурного катання на роликових ковзанах” та переможниця Кубку світу в Парижі Вікторія Цимбал розповіла, що підтримка тренерів та загальна віра в перемогу – саме те, що допомагає їй досягати таких високих результатів.

– Насправді, тренуватися зараз досить важко, але коли ти підіймаєшся на п‘єдестал, це неперевершене почуття, яке неможливо описати словами, – зазначила дівчина.

Фотографії з події