До тренерського штабу національної збірної України повернувся тренер Віталій Кулиба

Після 11-ріної паузи до тренерського штабу національної збірної України повернувся тренер з фізичної підготовки київського “Динамо” Віталій Кулиба.

Про це повідомляє офіційний сайт “Динамо”.

38-річний спеціаліст увійшов до тренерського штабу Сергія Реброва та приєднався разом з дев’ятьма гравцями київського клубу до тренувального табору збірної в Польщі, викликаними на вересневі матчі.

Віталій Кулиба працює в “Динамо” з 2007 року. Новий-старий тренер збірної з фізпідготовки в перші підготовчі дні до матчів з Англією та Італією провів для гравців вправи на гнучкість, відновлювальні вправи, розтягнення та активацію м’язів.

Національна збірна активно тренується і поповнюється гравцями. Так, до табору синьо-жовтих прибули “британці” Віталій Миколенко, Михайло Мудрик і Ілля Забарний та новоспечений “іспанець” Роман Яремчук. А ще три українські представники Ла Ліги — мадридець Андрій Лунін та жиронці Віктор Циганков і Артем Довбик, а також гравець загребського “Динамо” Богдан Михайліченко. Також до тренувань приєдналися Олександр Зінченко і Сергій Кривцов.