Усик та Алалших анонсували співпрацю: чи відбудеться історичний бій за звання абсолютного чемпіона світу

Об’єднаний чемпіон світу Олександр Усик (21-0, 14 KO) поділився фотографією разом з Турком Алалшихом – начальником Головного управління розваг у Саудівській Аравії.

Саме Алалших організовує жовтневий бій у Ер-Ріяді між чемпіоном WBC в хевівейті, британцем Тайсоном Ф’юрі, і зіркою ММА Френсісом Нганну з Камеруну. Він також першим оголосив про це в своїх соціальних мережах.

Бій Усик проти Ф’юрі знову актуальний?

Не виключено, що Олександр і Турки узгоджували саме той бій – Усик проти Ф’юрі – за всі чемпіонські пояси в суперважкій вазі.

Наразі голова управління жартує, що українець висунув йому виклик: “Він хоче дратися зі мною. Варто мені погоджуватися?” А також натякає, що скоро “нас чекають великі справи”.

Зазначимо, бій Усик – Ф’юрі повинен був відбутися в квітні цього року, але команди спортсменів не змогли дійти згоди щодо умов контракту.

Коли може бути організований бій за звання абсолютного чемпіона світу?

Якщо боксери все ж домовляться між собою про протистояння, воно пройде не раніше початку 2024 року – про таку можливість казав і Френк Воррен. Усе – через запланований бій британського спортсмена та перерву на відновлення.

Нагадаємо, у серпні українець успішно провів захист титулів WBA, WBO, IBF і IBO, нокаутувавши Даніеля Дюбуа.

Тайсон востаннє боксував у грудні минулого року. “Циганський король” переміг Дерека Чісору.