Дюбуа подав апеляцію на бій з Усиком

Промоутер британського боксера Даніеля Дюбуа Френк Воррен заявив, що вони подали апеляцію на результат поєдинку з українцем Олександром Усиком.

Дюбуа програв технічним нокаутом 26 серпня у польському Вроцлаві, а Усик захистив чемпіонаські титули у надважкій вазі за версіями WBA (Всесвітньої боксерської асоціації), WBO (Всесвітньої боксерської організації) та IBF (Міжнародної боксерської федерації).

Одним із самих ключових моментів стався у 5 раунді, де Дюбуа пробив українцю нижче пояса. Тоді Усик не втримався на ногах і рефері зупинив бій, щоб дати нашому боксеру прийти до тями. Та Усик не тільки прийшов до тями, а й наприкінці 8-го раунду дав прочуханки Дюбуа: серією потужних ударів відправив його в нокдаун, і продовжив домінувати у 9-му. Рефері достроково завершив бій перемогою Усика технічним нокаутом.

Команда Дюбуа не визнала, що його прийом був брудним і подала апеляцію, хоча 29 серпня стало відомо, що WBA підтвердила перемогу Усика та підтримала рішення судді щодо скандального удару британця нижче пояса. Та схоже судового процесу не уникнути.

– Ми подали апеляцію, – зазначив Воррен. – WBA розпочне апеляційний процес відповідно до її правил. Їм доведеться її розглянути. Я хочу, щоб вони вчинили правильно. Я гадаю, що в найгіршому випадку вони оголосять реванш.