Стало відомо, коли і з ким проведе свій наступний бій Усик

Цього тижня буде призначено бій Олександра Усика (21-0, 14 KO) проти Філіпа Хрговича (16-0, 13 KO). Про це заявив голова Matchroom Boxing Едді Хірн.

За його словами, українець міг би попросити про виключення для поєдинку з кимось іншим. Проте виняток могли зробити лише для бою з Тайсоном Ф’юрі, та в нього уже призначений бій, тому ні про які виключення не може йти мова.

– Я думаю, що нам слід організувати бій із Хрговичем у грудні, – зазначив Хірн. – Нам подобаються шанси Філіпа у цьому бою. Він однозначно став кращим після своїх останніх виступів. Ми готові зробити цей поєдинок.

Хорват Хргович також переконаний, що зможе перемогти Усика, і забере у нього пояси IBF, WBA та WBO у важкій вазі.

– Я більший за Усика, фізично сильніший і завжди завдаю багато ударів, – заявив Хргович. – Мене не затиснуть на рингу, як Дюбуа. Я буду тиснути опонента, бити його по корпусу, і моя щелепа досить тверда, щоб я не боявся його ударів. Він не зможе мене нокаутувати. Я той хлопець, який переможе Усика.

Завдяки перемозі над Чжаном Чжилеєм Хргович уже понад рік є обов’язковим претендентом Міжнародної боксерської федерації. У серпні боксер повернувся на ринг і нокаутував Демсі Маккіна у дванадцятому раунді.

Нагадаємо, 26 серпня Усик у дев’ятому раунді нокаутував Даніеля Дюбуа (19-2, 18 КО), який був обов’язковим претендентом за версією WBA.