Paramount+ анонсував прем’єру документального серіалу про донецький “Шахтар”

На Paramount+ вийде новий документальний серіал “Футбол має продовжуватися”, присвячений виступу донецького “Шахтаря” у Лізі чемпіонів УЄФА сезону 2022/23.

Чотирьохсерійний фільм побачить світ 12 вересня. Стрічка оповідає про виступи “гірників” на міжнародній арені на тлі повномасштабного вторгнення Росії в Україну. Також буде розкрито деталі історичного, найдорожчого трансферу в історії вітчизняного футболу – переходу Михайла Мудрика до лондонського “Челсі”.

Paramount+ і CBS Sports, отримавши унікальний доступ від клубу, слідують за ним по містах, що приймають поєдинки ЛЧ, одночасно разом із гравцями та персоналом спостерігаючи за жахами війни, яка розгортається у них вдома.

“Футбол має продовжуватися”- це унікальне поєднання спортивної слави та тріумфу людського духу”, – свідчить синопсис серіалу від CBS.

Нагадаємо, у минулому сезоні “Шахтар” під керівництвом хорватського тренера Ігора Йовічевіча набрав 6 очок у групі Ліги чемпіонів, зокрема, розгромивши на виїзді РБ “Лейпциг” (4:1) і зігравши проти колишнього переможця мадридського “Реала” (1:2, 1:1).