Сьогодні “Дніпро-1” у гостях у плей-оф кваліфікації Ліги конференцій грає зі “Спартаком”

У середу, 23 серпня, “Дніпро-1»” утретє позмагається за єврокубок – зіграє у матчі плей-офф кваліфікації Ліги конференцій з словацьким – “Спартаком” з міста Трнава. Зустріч відбудеться на стадіоні Антона Малатинського.

Поневіряння “Дніпра-1” у єврокубковій кампанії цього сезону добре відомі українським шанувальникам футболу. Спочатку виліт із кваліфікації Ліги чемпіонів від грецького “Панатінаїкоса”, потім безславний виступ у кваліфікації Ліги Європи – поразка від чеської “Славії”. У національному чемпіонаті дніпровський клуб теж не вражає: перемога 2:1 над “Поліссям”, нічия 1:1 з “Минаєм” і поразка 1:2 від “Оболоні”. “Дніпро-1” до матчу зі “Спартаком” підходить без головного тренера. На місце Олександра Кучера, який добровільно склав із себе повноваження, поки що нікого не призначили.

“Спартак” – бронзовий призер минулого чемпіонату Словаччини. Що цікаво: почала новий сезон команда точнісіньк, як “Дніпро” – набрала чотири очки у трьох матчах. Перемога, нічия і поразка.

На шляху до раунду плей-офф “Спартак” спочатку впорався з латвійською “Аудою” (1:1, 4:1), а потім досить несподівано обіграв “Лех” з Познані – 1:2, 3:1.

Початок заплановано на 19:30 за київським часом. Sport.ua проведе текстову трансляцію матчу.