У Кам’янському відбувся турнір зі стрітболу серед аматорських команд міста

Турнір був присв’ячений Дню Незалежності України. Організаторами виступив КЗ “Спорт для всіх” КМР (директор Світлана Наволочко).

Змагання проходили на спортивному майданчику Центрального парку. В них взяли участь 6 команд, віком від 15 років, і старше.

Учасників змагань привітала директор міського центру Світлана Наволочко. Вона побажала гравцям бойового настрою,перемоги, і висловила слова вдячності нашим захисникам і захисницям, завдяки зусиллям яких, можна жити, займатися спортом і проводити такі заходи і змагання!

Гра у такий спекотний день вимагала від учасників не тільки індивідуальної майстерності, витримки, але й відповідної командної тактики. Висока мотивація дозволила найсильнішим командам увійти до групи лідерів, яку очолили команди “КФКФВ”,”Хрущі” і “Тайфун”.   З рахунком 10:8 перемогу святкувала команда  КФКФВ”.

Результати турніру 

  • 1 місце –  КФКФВ”.
  • 2 місце – “Хрущі”
  • 3 місце -“Тайфун”
  • 4 місце – “Строяк”.

Переможцям і призерам були вручені медалі та грамоти.

стрітбол

Міський центр “Спорт для всіх” висловлює вдячність  Міському медичному центру здоров’я та медицини спорту (керівник Мухарська Т.Ю.), і дміністрації КП КМР “Парки Кам’янського” та його директору за допомогу в організації змагань.

Єднаймося заради перемоги!