У Кам’янському завершився Всеукраїнський турнір зі спортивної акробатики

З 18 по 22 серпня на базі кам’янської “ДЮСШ №4” пройшов Всеукраїнський турнір зі спортивної акробатики “Кубок Г. М. Горяїнова”.

У змаганнях взяли участь 160 спортсменів із 6 областей України: Дніпропетровської, Одеської, Харківської, Кіровоградської та Миколаївської.

На урочистому параді відкриття були присутні почесні гості, серед яких – президент Дніпропетровської федерації спортивної акробатики Лілія Секлицька та президент федерації спортивної акробатики міста Камʼянське Ганна Романова.

Турнір проходив за всіма віковими категоріями, починаючи від ІІІ юнацького розряду, закінчуючи Майстрами спорту.

Медальний залік акробатів “ДЮСШ №4”:

  • 1 місце – 33;
  • 2 місце – 21;
  • 3 місце – 9.

Команда навчального закладу привітала переможців та призерів Всеукраїнського турніру.

“Дякуємо спортсменам, які приїхали до нас та взяли участь у цих змаганнях в такий нелегкий для нашої країни час. Нехай цей турнір стане лише початком нових звершень і перемог у вашій спортивній кар’єрі! Разом ми сильні!”

Довідка. Горяїнов Геннадій Миколайович – видатний тренер, що створив школу акробатики у Дніпродзержинську (зараз Камʼянське), майстер спорту Радянського Союзу, чемпіон УРСР у чоловічих парних вправах.

За своє життя він підготував понад сорок майстрів спорту, членів збірної команди області та України.
Чимало його вихованців продовжують тренерську справу, зокрема Лариса Коновалова, Ганна Романова, Людмила Шапорева , Ірина Романовська та Ірина Крупій.

У Кам'янському завершився Всеукраїнський турнір зі спортивної акробатикиУ Кам'янському завершився Всеукраїнський турнір зі спортивної акробатикиУ Кам'янському завершився Всеукраїнський турнір зі спортивної акробатики