Готувати “Дніпро-1” до матчу зі трнавським “Спартаком” будуть аж три тренери

Команда буде боротися за вихід до групового етапу Ліги конференцій.

Як відомо, зараз “Дніпро-1” веде переговори з 39-річним іспанським тренером Гонсало Ґарсією. Він є одним із кандидатів на посаду наставника дніпрян. А поки що тренерський процес довірено трьом фахівцям. Їхні зусилля спрямовані на максимальне підготування футболістів до зустрічі зі “Спартаком” зі словацького міста Трнава..

Першим на тренерській лаві став головний тренер “Дніпра-1” – Олександр Іванов.  Другим у тренерському штабі є асистент головного тренера, португальський спеціаліст Карлуш Карлушевич. Він відповідає за тактику та стратегію гри в матчах.  Третім фахівцем у тренерському штабі є тренер з фізичної підготовки Ігор Ігоренко.

Тим часом, розпочався продаж квитків на матч плей-оф кваліфікації Ліги конференцій “Спартак” Трнава – “Дніпро-1”, повідомляє пресслужба українського клубу. Вартість квитка для дорослого на сектори, де розміщуватимуться вболівальники українського клубу – 15 євро, для дітей від 7 до 12 років – 9 євро. Дітям до 6 років у супроводі дорослих вхід вільний.

Перший матч зі “Спартаком” відбудеться 23 серпня у Трнаві на стадіоні імені Антона Малатінского. Матч-відповідь – 31 серпня на “Кошицькій Футбаловій Арені”.