Стало відомо, хто може замінити Кучера на посту головного тренера “Дніпра-1”

Як вже повідомлялося, головний тренер “Дніпра-1” Олександр Кучер після учорашньої поразки його команди від “Оболоні” (1:2) подав у відставку. Не встигли вболівальники оговтатися выд такого рішення, як вже з’явилася інформація, хто може замінити Кучера.

“Дніпро-1” веде переговори з 39-річним тренером Гонсало Ґарсією. Він є одним із кандидатів на посаду наставника дніпрян.

Про це пише журналіст Ігор Бурбас у своєму Telegram-каналі.

Останнім часом Гарсія працював у чемпіонаті Хорватії, де непогано зарекомендував себе. Наразі Гарсія вільний, проте головною проблемою для його переїзду в Україну вважається питання безпеки. Наразі команда базується в Ужгороді, але в разі вильоту з єврокубків передислокується до Дніпра.

Гонсало Гарсія значну частину кар’єри гравця провів у Нідерландах. Там отримав перший самостійний тренерський досвід – на чолі “Твенте”, який утримав у Ередівізі. У 2021 році іспанець став наставником хорватської “Істри 1961”, з якою посів спершу 9-те, а потім 5-е місце, зупинившись за крок від попадання в єврокубки. Цього літа його контракт із хорватським клубом завершився.

Також Гонсало працював асистентом коуча в “Есбйорзі”.

Що в Нідерландах, що в Хорватії іспанець переважно використовував ігрову схему 4-3-3.