“Дніпро-1” програв у третьому турі чемпіонату України дебютанту УПЛ

В неділю, 20 серпня, в Ужгороді, у домашньому матчі “Дніпро-1” програв київській “Оболоні”. Це перша поразка дніпрян у нинішньому чемпіонаті.

Після невдачі у єврокубках, болільники сподівалися, що хоча б чемпіонаті України “Дніпро” зможе реабілітуватися. Тим більше, що грали дніпряни з дебютантом УПЛ – київською “Оболонью”. Після нічиєї у минулому турі з “Минаєм” їм конче потрібна була перемога. Та й для тренера дніпрян Олександра Кучера це був важливий матч – від його результату залежала його майбутнє у команді.

Рахунок у матчі відкрив «Дніпро» на 16 хвилині суддя призначив пенальті у ворота гостей. Його впевнено реалізував Піхальонок.

З таким рахунком і закінчився перший тайм.

Зате вже на першій хвилині другого тайму “Оболонь” зрівняла рахунок.  Гол забив Тарануха. А на 83-й хвилині Краснопір забив переможний гол.

Після цієї поразки головний тренер “Дніпра-1” Олександр Кучер подав у відставку.

“Хочу подякувати всім. Я подаю у відставку разом з тренерським штабом. Провину за ті результати, які ми показуємо останнім часом, я беру на себе. Всім дякую”, – опублікував прощальні слова 40-річного спеціаліста офіційний сайт дніпровського клубу.

Що може означати, що керівництво “Дніпра-1” швидше за все прийме цю відставку Кучера.

“Дніпро-1” з 4 очками займає 10 місце у чемпіонаті. В активі команді перемога, нічия і поразка.