У четвертому турі першості України з футболу “Дніпро-1” гратиме з “Оболонью”

Матч відбудеться у неділю, 20 серпня, в Ужгороді на стадіоні “Авангард”.

Дніпряни поки що провели всього дві гри в чемпіонаті України. В першому матчі вони обіграли “Полісся” – 2:1, у другому зіграли унічию з “Минаєм” – 1:1.

Підходять дніпряни до цієї зустрічі не в найкращому настрої – після нічиєї у матчі-відповіді з празькою “Славією” команда вилетіла з Ліги Європи, і тепер змагатимуться за груповий турнір Ліги конференцій. Далі у “Дніпра-1” лише два шляхи: перемога у двоматчевій дуелі зі “Спартаком Трнава” чи прощання з єврокубками цього сезону.

До гри дніпровської команди накопичилося багато питань, що стосуються як оборонної, так і атакуючої ліній. У майбутній зустрічі дніпряни зіткнуться ще й з кадровими проблемами. Надовго вибув з ладу Максим Третьяков, який толком не встиг пограти за свою нову команду, у лазареті перебувають також голкіпер Волинець та захисник Мірошниченко, є питання щодо готовності Бланко та Адамюка. Не допоможе своїм партнерам Сарапій, який був вилучений з поля минулого туру. Також поза грою Гуцуляк, який продовжує відбувати дискваліфікацію за участь у масовій бійці в останньому поєдинку минулого сезону проти “Шахтаря”.

Зате команда підписала 19-річного бразильського форварда Венделла Габріеля.

“Оболонь” невдало розпочала цей чемпіонат. Нічия проти “Колоса”, а потім дві поразки – від київського “Динамо” та “Чорноморця”. Тому матч для “Дніпра-1” не буде легким. Тим більше, що дніпряни перебувають у режимі щільного ігрового графіка та мають значні кадрові втрати. Після зустрічі зі “Славією” команда мала небагато часу на відновлення, тоді як «пивовари» весь тиждень готувалися до недільного протистояння.