“Дніпро-1” встановив унікальне футбольне досягнення

Вчора, 17 серпня, “Дніпро-1”, як відомо, зіграв унічию з празькою “Славією” і вилетів з Ліги Європи.  Завдяуки цій поразці, дніпряни  встановили унікальне для вітчизняного футболу досягнення. Вперше в історії клуб УПЛ протягом одного сезону зіграє у трьох різних єврокубках.

“Дніпро”, який минулого сезону став срібним призером чемпіонату України, стартував із другого кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів, де по сумі двох матчів поступився грецькому “Панатинаїкосу”. Після цього дніпряни опустилися до Ліги Європи, де теж, по сумі двох матчів, поступилися празькій “Славії”. Тепер “Дніпро” буде грати у Лізі конференцій. Свій перший матч вони зіграють зі словацьким “Спартаком Трнава”.

Такого в нашому вітчизняному футболі ще не траплялося, щоб один клуб грав у трьох різних Єврокубках. “Дніпро-1” став українським євро кубковим унікумом.

А з іншого боку, доля дає дніпрянам ще один шанс зачепитися за єврокубки. Недарма ж кажуть, що Бог любе трійцю.  Сподіваємося, наші футболісти зроблять правильні висновки з двох перших невдалих виступів, і третя спроба буде для них вдалою.