Київське “Динамо” по пенальті перемогло “Аріс”

Кияни виходять у плей-оф кваліфікації Ліги конференцій.

Спочатку гри  “Динамо” ніяк не могло організувати тотальну облогу воріт “Аріса”, насилу підбираючись до чужого штрафного майданчика. Лише в середині тайму у грі “Динамо” з’явилася швидкість, але результату це не приносило. Бракувало гострих ударів по воротах та продуманих завершених атак.

А закінчилося все голом у ворота …”Динамо”.  На 39-й хвилині кияни великими силами пішли вперед і пропустили контратаку, яку “Аріс” у два паси завершив голом.

Лише в кінці тайму киянам вдалася гольова атака. Зусиллями Сидорчука у киян вперше пройшов пас із глибини поля, на який синхронно відгукнувся Волошин, та в дотик головою зробив рахунок 1:1.

У другому таймі динамівці вже мали відчутну перевагу. Але забити їм вдалося вже наприкінці тайму, коли греки  помітно підсіли. На 85-й хвилині Сирота виконав чудову діагональ на Караваєва і той в дотик пробив голкіпера – 2:1.

В екстратаймах глядачі забитих голів не побачили, незважаючи на те, зі 106-ї хвилини українці грали у більшості. Все вирішилося у серії післяматчевих ударів. В серії пенальті у киян схибив тільки Перріс, тоді як Бушан потягнув один удар і ще раз гравець греків пробив вище. 6:5 на користь динамівців.

Востаннє “Динамо” здобуло вольову перемогу в єврокубках 11 років тому у матчі з “Боруссією” Менхенгладбах у кваліфікації Ліги чемпіонів.

За вихід у груповий етап ЛК “Динамо” зіграє у плей-оф із турецьким “Бешекташем”, який пройшов азербайджанський “Нефтчі”. Перший матч заплановано на 24 серпня. У відповідь – на 31.