Воротар “Дніпра-1” мріє про єврокубки і чемпіонство

19-річний голкіпер команди Яків Канарейкін заявив, що “Дніпро-1” прагне потрапити до групового етапу єврокубків цього сезону та поборотися за чемпіонство УПЛ.

“Зараз найближчою метою для нас є вихід до групового етапу єврокубків. Дуже хочемо цього, адже грати матчі чемпіонату України та міжнародні – велика різниця, особливо в атмосфері та присутності вболівальників. У чемпіонаті же хочемо посісти якнайвище місце. У минулому році ми були дуже близькими до чемпіонства, і тепер вже хочеться цього досягти”, – сказав Кінарейкін.

Тим часом, “Дніпро-1” у словацькому Кошице на стадіоні “Кошицька футболова арена”  чекає матч-відповідь з чеською “Славією”. Нагадаємо, перша зустріч суперників у Празі завершилася перемогою господарів із великим рахунком – 3:0.

Букмекери у матчі на “Кошицька футболова арена” віддають перевагу чеській команді. Наприклад, аналітики Favbet ставки на перемогу “Славії” приймають із коефіцієнтом 1,72, на нічию — 4,00, на перемогу “Дніпра-1” – 4,85.

У прямій трансляції матч “Дніпро-1” – “Славія” (початок — о 21:00) на території України можна буде подивитися на телеканалі УНІАН, а також в інтернеті на Youtube-каналі FootballHub.