Сьогодні пройде футбольний поєдинок за Суперкубок УЄФА між англійським клубом “Манчестер Сіті” та іспанською “Севільєю”

Зустріч відбудеться на стадіоні “Георгіос Караїскакіс” грецького міста Пірей.

Нагадаємо: “Манчестер Сіті” у минулому сезоні виграв Лігу чемпионів, а “Севілья” – Лігу Європи.

Українські шанувальники футболу зможуть спостерігати за протистоянням завдяки прямій трансляції на відеоплатформі Megogo. Тут ефір з Пірея можна буде побачити на каналі “Megogo Футбол 1”. Початок поєдинку – о 22:00 за київським часом.

Очевидним фаворитом дуелі вважається англійська команда Пепа Гвардіоли (цей тренер, до речі, брав цей трофей аж п’ять разів – двічі як футболіст і тричі на посту тренера). Ставки на її перемогу в основний час приймаються з коефіцієнтом 1,33. Нічия оцінюється котируванням 5,50. А показники на успіх іспанців досягають рівня 8,50. Що й не дивно:  команди чотири рази зустрічалися один з одним. Всі матчі відбулися у Лізі чемпіонів та завершилися перемогою “Сіті” із загальним рахунком – 12:3.

На захист “Севільї” можна згадати про 16 перемог іспанських клубів у Суперкубку УЄФА – на сім більше, ніж у англійців чи італійців. Сама “Севілья” шість раз змагалася за Суперкубок УЄФА і зазнала п’ять поспіль поразок із шести спроб, а єдиний тріумф стався ще у 2006 році під керівництвом Хуанде Рамоса.