Перед матчем “Славія” – “Дніпро-1” на стадіоні відбудеться акція на підтримку України

Сьогодні, 10 серпня, на стадіоні “Фортуна Арена” в Празі у третьому кваліфікаційному раунді Ліги Європи “Дніпро-1” зустрічається з місцевою “Славією”. Перед матчем на стадіоні пройде спеціальна акція на підтримку України у війні проти російських загарбників.

Акція була затверджена на ранковій нараді офіційних осіб та представників команд. На цю гру українські і чеські гравці вийдуть у спеціально виготовлених футболках (наша команда у синій формі, чеська – у червоній) з написом Stand with Ukraine, а потім ще й розгорнуть баннер з таким же реченням.

Чеська команда з самого початку війни активно допомагає Україні. І не тільки футболісти, а й робітники клубу, вболівальники та партнери. Празький клуб допомагав розміщувати біженців, допомагав їм із візами, страховкою та медичною допомогою. Крім цього, “Славія” долучилася до проекту European Football Powers Up Ukraine, ініційованого EFDN та донецьким “Шахтарем”, подарувала п’ять генераторів для забезпечення електроенергією гуманітарного центру у Львові та інших громадських об’єктів по всій країні. На благодійних аукціонах команда зібрала для України сотні тисяч чеських крон.