Житомирське “Полісся” посилило склад бразильцем

Дебютант української Прем’єр-ліги, житомирське “Полісся”, підсилилося новим гравцем. Ним став 18-річний нападник Аріельсон Сампайо Гальвао.

Про це повідомив офіційний сайт клубу.

Ще донедавна він грав за команду бразильського “Крузейро” U-20, а тепер покаже свою майстерність в чемпіонаті України. Арендували новачка на сезон з правом подальшого викупу.

“Ще перед початком навчально-тренувальних зборів команди ми анонсували підсилення команди гравцями, зокрема з футбольних країн. Тож раді вітати бразильського нападника Аріельсона Сампайо Гальвао. Цей молодий футболіст вже продемонстрував чудову результативність та ефективність на полі. На цьому наша робота не зупиняється, будемо і надалі стежити за футболістами, які зможуть стати частиною нашої команди”, – заявив гендиректор “Полісся” Володимир Загурський.

Аріельсон виступав в молодіжному чемпіонаті Бразилії та легендарній Копіньї. У складі “Крузейро” U-20 встиг зіграти 21 матч у всіх турнірах, де забив 7 м’ячів.

До речі, цене перше підсилення команди. Раніше житомиряни підписали конголезця Макуана, а також українців Назаренко, Танковського та Смолякова.

Старт “Полісся” в УПЛ видався успішним. Перший матч з “Вересом” житомиряни перемогли з рахунком 2:0. Але в другому турі підопічні Юрія Калітвінцева з невеликим відривом програли віце-чемпіону України – “Дніпру-1” з рахунком 1:2.