“Аріс” – “Динамо”: анонс матчу

10 серпня в Салоніках відбудеться матч третього раунду кваліфікації Ліги конференцій між грецьким “Арісом”та києвським “Динамо”.

В попередньому раунді турніру “Аріс” за сумою двох матчів переміг клуб “Арарат-Вірменія” з рахунками 1:1, 1:0. “Динамо” тільки починає свій єврокубковий похід. Минулого сезону “Аріс” став п’ятим в чемпіонаті Греції.

Матч-відповідь відбудеться 17 серпня у Бухаресті. Переможець цієї пари в раунді плей-офф Ліги конференцій зіграє з переможцем пари “Бешикташ” (Туреччина) – “Нефтчі” (Азербайджан).

Де дивитися гру

Гра розпочнеться о 21:15 за київським часом. Її можна буде подивитися безкоштовно на “2+2” і на YouTube-каналі Football Hub.

Також гру можна подивитися на загальнонаціональному безкоштовному телеканалі.

Довідково:

Ліга конференцій УЄФА 2023—2024 – третій сезон Ліги конференцій УЄФА, щорічні змагання футбольних клубів, що входять до складу УЄФА.

Фінал відбудеться 29 травня 2024 року, місце його проведення ще не оголошено. Переможець кваліфікується до групового етапу Ліги Європи 2024—25.

Цей сезон стане останнім за нинішнім форматом групового етапу з 32 командами, оскільки з сезону 2024—25 років буде введено новий формат єврокубків.