“Панатінаїкос” – “Дніпро-1”: де і коли дивитися матч-відповідь Ліги чемпіонів

Сьогодні, 1 серпня, “Дніпро-1” спробує взяти реванш у “Панатінаїкоса”, який розбив дніпровську команду в першому матчі 2-го відбірного раунду кваліфікації Ліги чемпіонів УЄФА сезону 2023/24. Поєдинок пройде в Афінах на стадіоні “Апостолос Ніколаїдіс”.

Попереднє протистояння команд у словацькій Кошицє завершилось перемогою греків із рахунком 3:1. Голами у складі гостей відзначилися Шпорар, Джурічич та Іоаннідіс з пенальті, а голом престижу наприкінці матчу – Танчик.

Прогнози букмекерів

Букмекери не вірять в успіх українського клубу. Ставки на перемогу підопічних сербського фахівця Івана Йовановича в основний час приймають із коефіцієнтом 1,59, на нічию – 4,33, а на успіх “синьо-жовтих” – 6,00.

Канали трансляції матчу “Панатінаїкос” – СК “Дніпро-1”

У прямому ефірі поєдинок знову транслюватиме телеканал УНІАН. Також дивитися матч онлайн можна на YouTube-каналі Footballhub. До і після гри будуть доступні аналітичні студії.

Стартовий свисток пролунає о 20.30.

Нагадаємо, переможець цієї дуелі у наступному раунді зіграє з “Марселем”, за який виступає українець Руслан Маліновський. Команда, яка програє та опуститься в Лігу Європи, протистоятиме празькій “Славії”.