Скандальний Жерсон Родрігес може покинути “Динамо”

Відомий своїми регулярними скандалами та бурхливим нічним життям  вінгер “Динамо” Жерсон Родрігес може перейти до турецького футбольного клубу “Сівасспор”.

Турки вже надіслали офіційну пропозицію щодо 28-річного люксембурзького футболіста, зробивши офіційну пропозицію “Динамо”. Заяву підтвердили на офіційному сайті “біло-синіх”.

Повідомляється, що переговори між сторонами просуваються успішно.

Недобра слава

Жерсон Родрігес має не дуже добру славу і не раз опинявся в епіцентрі скандалів. Так, рік тому він розлучився з Міс Люксембург-2020 Емілі Боланд. Пара нібито зберегла ділові стосунки заради спільного проекту – бренду одягу Bogere.

Та згодом дівчина почала писати в своєму Instagram, що колишній неодноразово її принижував, знущався та бив, та закликала всіх жінок не мовчати про насилля. Тоді футболіст виправдовувся, що його виховувала тільки мати, і тому він не може принижувати жінок, адже сильно їх поважає.

Його підтримала інша колишня – українка Ольга Янчук, з якою Жерсон виховує спільну дитину. Вона заявила, що прожила з ним чотири роки, народила від нього сина, і що ніколи Жерсон не піднімав на неї руку.

Проте легіонер запам’ятався не лише цим скандалом. Доволі часто його зустрічали в різних нічних закладах, де він проводив бурхливі ночі.

Футбольні досягнення

Жерсон Родрігес – люксембурзький футболіст португальського походження, півзахисник збірної Люксембургу та поки що київського “Динамо”, який грає на правах оренди за саудівський клуб “Аль-Вахда” (Мекка). У 2020 в складі команди “Шериф” став чемпіоном Молдови, 2020/21 – чемпіон України і володар Кубку України в складі “Динамо”, 2020 – володар Суперкубку України (“Динамо”).