“Ми відріжемо тобі три пальці, якщо приїдеш у Париж”: Фанати ПСЖ погрожують Душану Влаховичу

Нещодавно в ЗМІ з’явилася інформація, що “Парі Сен-Жермен” веде переговори з “Ювентусом” щодо можливого трансферу сербського форварда Душана Влаховича. Зазначається, що сам гравець зацікавлений у переїзді до Парижу, але у французькому клубі ще проводяться обговорення щодо доцільності такого рішення.

Проте, негативна реакція деяких фанатів ПСЖ на цю новину не залишилася непоміченою. Дехто з них навіть організував акцію протесту біля футбольної арени, розгорнувши банер з написом: “Влахович в Парижі – тобі відріжуть три пальці”.

Ймовірно, таким чином, вони пригадали Душану його святкування після перемоги над Португалією, завдяки якій Сербія забезпечила собі місце на ЧС-2022. На тому матчі він був одягнений у футболку з картою Сербії, до якої приєднана територія Косова.

Крім того, спортсмен показав жест з трьох пальців, який довгий час використовується в його країні як символ перемоги. Однак він також асоціюється з “салютом Кюнена” – знаком неонацистів, що й могло спричинити таку реакцію прихильників.

Відзначимо, що в минулому сезоні 23-річний футболіст провів за Юве 42 зустрічі, де забив 14 голів. Б’янконері викупили його у “Фіорентини” за 81.6 млн євро у січні 2022 року.