Каратисти Кам’янського отримали чорні пояси

Нещодавно у місті Нововолинськ відбулася ювілейна, 20-та, літня школа з Кіокушин-кан карате-до Дніпровського бранча “КІОКУШИН-КАН СТАНДАРД – 2023”.

Про це повідомили в СК “БУСІН-КАН” Кам’янського.

Ювілена школа

В заході взяли участь понад 130 спортсменів з Нововолинська, Київа, Дніпра, Кам’янського, Одеси, Тернополя, Луцька, Білої Церкви. Школа проходила під керівництвом національного представника Міжнародної організації Кіокушин-кан карате-до в Україні шихана Андрія Щиголева (5 дан).

Кам’янське представляли тренери та дорослі спортсмени спортивного клубу “БУСІН-КАН”, які брали участь в
тематичних заняттях по групах, суддівському семінарі, тренуваннях з класичною зброєю шест (бо), стальних клинках (саи).

Наприкінці школи відбувся традиційний екзаменаційний іспит на учнівські та майстерні ступені (кю і дан) з Кіокушин-кан карате-до. В цьому році 26 кандидатів атестувались на чорні пояси різного рівня з першого по третій дан, це стало рекордною кількістю заявок.

Від клубу “БУСІН-КАН” на чорні пояси та учнівські ступені складали іспит Олександр Куцевол, Богдан Корх, Віталій Донець, Єгор Жуков (синій пояс).

чорні пояси

Бажані пояси

– Олександр Куцевол, тренер спортивного клубу Кіокушин-кан карате-до “БУСІН-КАН” у відділеннях клубу в місті Дніпро, Верхівцеве, Верхньодніпровськ та селі Семенівка. Досвідчений спортсмен, вихователь, переможець та призер турнірів різного рівня, більше 10 років займається Кіокушин-кан карате-до, здав іспит на майстерню ступень – 2 дан.

– Богдан Корх, тренер спортивного клубу Кіокушин-кан карате-до “БУСІН-КАН” у відділенні клубу в місті Кам’янське. Досвідчений спортсмен, вихователь, призер та переможець змагань різного рівня, більше 10 років займається Кіокушин-кан карате-до, здав іспит на майстерню ступень – 1 дан.

– Віталій Донець, старший вихованець спортивного клубу Кіокушин-кан карате-до “БУСІН-КАН” у місті Кам’янське. Досвідчений спортсмен, призер та переможець змагань різного рівня, більше 10 років займається Кіокушин-кан карате-до, здав іспит на майстерню ступень – 2 дан.

– Єгор Жуков старший вихованець спортивного клубу Кіокушин-кан карате-до “БУСІН-КАН” у місті Кам’янське, здав іспит на учнівську ступень – 8 кю.

– Сергій Жуков, старший вихованець спортивного клубу Кіокушин-кан карате-до “БУСІН-КАН” у місті Кам’янське, приймав участь у школі як учасник.

– Роман Кашира, керівник спортивного клубу Кіокушин-кан карате-до “БУСІН-КАН” працював під час проведення школи відповідальним тренером.

“На цій школі наша родина чорних поясів СК “БУСІН-КАН” поповнилась трьома новими поясами! Це важлива подія в житті кожного каратиста! Завдяки наполегливій праці та цілеспрямованості всі кандидати від клубу пройшли вдало атестаційний іспит на чорні пояси! Протягом довгого часу, не звертаючи уваги на всі випробування та складності, ніхто не звернув з обраного шляху Кіокушин-кан карате-до і дійшов до своєї мрії”, – зазначив керівник клубу Роман Кашира.