Останні новини

Жіноча збірна України зіграє проти Туреччини у матчі плей-офф відбору на Євро-2025

- 25 Жовтня 2024, 14:10

Сьогодні, 25 жовтня, у Стамбулі на арені “Есенлер” жіноча збірна України з футболу проведе виїзний поєдинок першого раунду плей-офф відбору Євро-2025 з Туреччиною.

Як повідомляє УАФ, матч-відповідь відбудеться 29 жовтня у Кишиневі на стадіоні “Зімбру”. Час початку обох ігор – 18.00 за київським часом.

19 жовтня наша команда проводила підготовку до поєдинків з туркенями в Антальї. У складі “синьо-жовтих” відбулася одна зміна: замість Дар’ї Келюшик, яка напередодні виїзду зазнала ушкодження, була довикликана Катерина Боклач.

“Ми детально проаналізували відеоматеріали про гру туркень. Плюс я мав тривалі розмови з тими підопічними, які виступають у чемпіонаті Туреччини. До речі, майже всі футболістки цієї збірної грають на батьківщині. Намагаємося врахувати кожен нюанс, зокрема не можна недооцінювати “12-го гравця” господарок. Їм буде забезпечена підтримка галасливих уболівальників. До цього постараємося бути готовими”, – сказав напередодні головний тренер жіночої збірної України Володимир Пятенко.

Пряма трансляція поєдинку Туреччина – Україна на YouTube-каналі УАФ розпочнеться о 18.00.

Читайте також:

По темі