Останні новини

У “Реалі” впевнені, що Вінісіус Жуніор виграє “Золотий м’яч”

- 23 Жовтня 2024, 12:10

Головний тренер “Реала” Карло Анчелотті після перемоги над “Борусією Д” (5:2) у груповому етапі Ліги чемпіонів висловив свою думку про вінгера “бланкос” Вінісіуса Жуніора. На думку італійського спеціаліста, бразилець заслужив виграти “Золотий м’яч-2024”.

“Можу сказати, що рідко можна побачити гравця, який так виступає у другому тайм, як він. Крім цілей, він має енергію та інтенсивність, незвичайний характер. Він виграє “Золотий м’яч” не через сьогоднішній вечір, а через виступ минулого року. Є три голи, які допоможуть йому виграти наступний “Золотий м’яч”.

Я думаю, його визнають найкращим. Він також платить велику ціну, порушуючи проблему расизму. Але я думаю, що його поважають у цій країні”.

У грі зі “джмелями” бразилець оформив хет-трик. Загалом, Жуніор забив вісім м’ячів і віддав сім асистів у 14 іграх за “бланкос” цього сезону.

Крім Вінісіуса, головними претендентами на отримання “Золотого м’яча” називалися одноклубники бразильця півзахисник Джуд Беллінгем та форвард Кіліан Мбаппе, а також хавбек “Манчестер Сіті” Родрі.

Нагадаємо, на “Золотий м’яч-2024” було номіновано форварда збірної України Артема Довбика. Минулого сезону він став найкращим бомбардиром Прімери у складі “Жирони”, а влітку перебрався до “Роми”.

Урочиста церемонія, на якій відбудеться нагородження лауреатів “Золотого м’яча-2024”, відбудеться 28 жовтня. Захід традиційно відбудеться у Театрі Шатлі у Парижі.

Читайте також:

По темі