Останні новини

У Кам’янському змагалися у стрибках на акробатичній доріжці

- 18 Жовтня 2024, 22:10

У п’ятницю, 18 жовтня, в Камʼянському на базі ДЮСШ №4 пройшов відкритий Чемпіонат міста зі стрибків на акробатичній доріжці памʼяті Генадія Горяїнова.

В змаганнях взяли участь спортсмени з Дніпра, Києва та Камʼянського. Програма включала в себе юнацькі та дорослі розряди, а також КМС та МС. Загалом за нагороди боролися понад 110 учасників 2008 – 2019 років народження.

На урочистому параді відкриття присутніх привітали почесні гості: начальник управління молоді та спорту Анатолій Івашина, президент міської федерації стрибків на акробатичній доріжці Віктор Хайманов та головна суддя змагань Ірина Крупій.

“Шановні спортсмени, тренери, судді та вболівальники, ми раді знову вітати вас на цьому вже традиційному турнірі. Хочу подякувати Федерації та дитячо-юнацькій спортивній школі №4 за те, що вони зберігають пам’ять про видатного тренера Генадія Горяїнова, яка живе в наших серцях і досягненнях його вихованців. Я вірю, що в майбутньому ми продовжимо проводити такі чудові змагання вже в мирній та квітучій Україні.

За дорученням міського голови Андрія Білоусова, бажаю усім учасникам отримати задоволення від змагань, спілкування між собою та набутого досвіду. Особлива подяка нашим воїнам, завдяки яким ми маємо можливість збиратися з вами у цьому залі, навчатися, тренуватися і, найголовніше, жити повноцінним життям. Слава Україні!”, – наголосив Анатолій Івашина.

За підсумками чемпіонату вихованці ДЮСШ №4 показали наступні результати:

  • 1 місце – 36;
  • 2 місце – 28;
  • 3 місце – 20.

Переможці та призери змагань були відзначені грамотами та медалями.

За словами президента міської федерації стрибків на акробатичній доріжці Віктора Хайманова, наступним викликом для камʼянчан стане обласний чемпіонат, який відбудеться у Кривому Розі з 23 по 25 жовтня.

Довідка:

Геннадій Миколайович Горяїнов – видатний тренер, створив школу акробатики у Дніпродзержинську (зараз Камʼянське), майстер спорту, чемпіон у чоловічих парних вправах.
За своє життя він підготував понад сорок майстрів спорту, членів збірної команди області та України.

Читайте також:

По темі