Останні новини

“Знає бокс від “А” до “Я”: Джонні Нельсон впевнений в перемозі Ф’юрі в бою-реванші з Усиком

- 19 Жовтня 2024, 15:10

21 грудня в Ер-Ріяді (Саудівська Аравія) відбудеться бій-реванш між українським супертяжем, чемпіоном світу за версіями WBA, WBO, WBC та IBO Олександром Усиком (22-0; 14 КО) і британцем Тайсоном Ф’юрі (34-1-1; 24 КО).

Колишній чемпіон світу Джонні Нельсон вважає, що британець повинен перемогти

“Я думав, Ф’юрі поб’є Усика в першому бою, і я був шокований. Ф’юрі знає бокс від “А” до “Я”. Він, мабуть, один із найрозумніших бійців. Тайсон один із найосвіченіших боксерів на сьогодні, які знають історію боксу… Вважаю, що Тайсон повинен побити Усика. Тому що Тайсон, я продовжую це говорити, як боєць – кращий. Він не краще, як боксер, але його розмір і того, що він здатний робити, має бути достатньо, щоб побити Усика, який є найкращим боксером. А те, що відбувалося в першому бою, – він просто пішов від свого природного “Я” і слухав речі, які йдуть у розріз з тим, як вважає він. Якщо він перемудрить з цим, то він обдурить самого себе. Потрібно вийти туди і зробити справу. Йому треба пам’ятати свою мантру: “Я людина, яка б’ється”. Йому треба зрозуміти, що одні бої ти виграєш як боксер, а інші – як боєць”, – цитує Нельсона Boxing King Media.

Нагадаємо, в ніч на 19 травня у головному поєдинку боксерського шоу в Ер-Ріяді Усик переміг Ф’юрі роздільним рішенням суддів (115-112, 114-113, 113-114). Українець став першим абсолютним чемпіоном у надважкому дивізіоні з 1999 року. Він зберіг титули WBA, WBO, IBF та IBO, а також відібрав у британця пояс WBC.

Читайте також:

По темі