Останні новини

Українська арбітриня розсудить матч групового етапу жіночої Ліги чемпіонів

- 15 Жовтня 2024, 14:10

Українка Світлана Грушко отримала призначення на матч 2-го туру жіночої Ліги чемпіонів між “Баварією” та “Ювентусом” як одна з асистенток головного арбітра.

Статусний матч обслужить міжнародна бригада на чолі з представницею Північної Македонії Іваною Пройковською. Колегою Грушко стане Наргіс Магау із Казахстану. Болгарці Християні Гутєвій довірено роль резервного арбітра.

Грушко у 2024 році вже працювала на міжнародному матчі – у складі української бригади на чолі з Анастасією Романюк на поєдинку Албанія – Естонія у кваліфікації жіночого чемпіонату Європи-2025. Влітку Світлану було задіяно на матчах жіночого ЧЄ-2024 (WU-19), у тому числі на фінальному поєдинку), а також судила жіночий ЧС-2024 (WU-20).

Матч жіночої ЛЧ “Ювентус” – “Баварія” відбудеться завтра, 16 жовтня. Обидва клуби виграли свої поєдинки першого туру у Групі С.

Нагадаємо, що за крок від потрапляння до групового етапу Ліги чемпіонів зупинилася жіноча команда полтавської “Ворскли”, яка за сумою двох матчів поступилася “Селтику” (0:1, 0:2). Чинним переможцем жіночої Ліги чемпіонів є “Барселона”.

Читайте також:

По темі