Нганну хоче повернутися в бокс

Колишній чемпіон UFC у важкій вазі Френсіс Нганну заявив, що хоче ще побоксувати.

“У мене є апетит повернутися в бокс. Звичайно, я ще маю пару боїв в обох видах. Мені виповнилося 38, тож я скажу, що піду на пенсію, коли мені буде близько 41 чи 42. Мені дійсно потрібно насолодитися своїм часом в октагоні та в рингу, а потім станцювати свій останній танець і піти додому. Надважковаговики можуть довго залишатися в боксі. Навіть у середній вазі, Хендерсону було 46, коли він востаннє бився з Біспінгом у Лондоні. Потім напівважковаговик Гловер Тейшейра став чемпіоном у 42 роки. Просто хочу сказати, що хочу піти зі спорту до того, як час наздожене мене. Я хотів би піти на піку своєї кар’єри”, – сказав Нганну.

Камерунець офіційно повернеться в ММА 19 жовтня і битиметься проти бразильця Ренана “Проблеми” Феррейри у рамках івенту “Битва гігантів”.

Нганну не бився в ММА із січня 2022 року, на деякий час пішовши у бокс. Френсіс дебютував у професійному боксі у жовтні 2023-го проти тодішнього чемпіона WBC Тайсона Ф’юрі – і програв рішенням суддів. Наступний бій камерунець провів у березні 2024 року проти Ентоні Джошуа і був нокаутований у другому раунді. У ММА Нганну провів 20 поєдинків, здобувши в них 17 перемог (12 – нокаутом).

Читайте також: