Захисника “Панатінаїкоса” та збірної Греції знайшли мертвим: що кажуть в поліції

Захисника “Панатінаїкоса” та збірної Греції Джорджа Болдока знайшли мертвим у басейні. Трагічний випадок стався в орендованому будинку гравця в Греції. Коли Болдок перестав відповідати на дзвінки своєї дружини, вона звернулася до господаря будинку. Прибувши на місце, той виявив тіло футболіста у басейні.

Однією з причин загибелі називають серцевий напад, який міг перенести Болдок, перебуваючи у воді. За даними експертів, тіло гравця пролежало у воді щонайменше п’ять годин. А поряд було знайдено пляшку горілки та дві склянки. Та поки невідомо, чи пив Болдок алкоголь, чи ні. Версію вбивства поліція виключає.

Болдоку було 31 рік. Він народився в Англії та грав за “Мілтон Кінс Донс”, “Оксфорд Юнайтед”, а найбільше часу присвятив “Шеффілд Юнайтед”, де провів сім років (2017-2024). Влітку 2024 року Болдок перейшов до “Панатінаїкоса” і востаннє вийшов на поле 6 жовтня у матчі чемпіонату Греції проти “Олімпіакоса” (0:0).

Хоча народився в Англії, Болдок мав грецьке коріння, що дозволило йому дебютувати у складі збірної Греції у 2022 році. За національну команду він провів 12 матчів, зокрема 5 у кваліфікації до Євро-2024.

“Ми шоковані, ми шоковані втратою нашого Георгія. Родина Панатінаїкоса оплакує його передчасну смерть. Ми підтримуємо родину та близьких Джорджа Болдока”, – йдеться в повідомленні “Панатінаїкоса” в соцмережі Х.

Читайте також: