Перша ракетка світу Швьонтек оголосила про припинення співпраці зі своїм тренером

Перша ракетка світу Іга Швьонтек повідомила про завершення трирічної співпраці зі своїм тренером Томашем Вікторовські. Про це повідомила сама тенісистка через допис на своїй сторінці в Instagram.

“Після трьох років, протягом яких я зазнала найбільших успіхів у своїй кар’єрі, ми з тренером Томашем Вікторовські ухвалили рішення завершити нашу співпрацю. Я хочу почати з великої подяки та високої оцінки нашої спільної роботи.

Досвід Томаша, а також аналітичний і стратегічний підхід та величезні знання про теніс допомогли нам досягти того, про що я навіть не мріяла, лише через кілька місяців після того, як ми почали працювати разом”, — написала Швьонтек.

Також Швьонтек зазначила, що готова до нових викликів у своїй кар’єрі та вже веде переговори з потенційними новими тренерами, у тому числі на міжнародному рівні.

Варто зазначити, що під керівництвом польського спеціаліста Швьонтек виграла чотири з п’яти своїх титулів на турнірах Великого шлему, зокрема три Відкриті чемпіонати Франції (у 2022, 2023 та 2024 роках) та US Open 2022 року.

Читайте також: