Збірна Україна з футзалу зіграє півфінальний матч з Бразилією: де дивитися гру ЧС

В Узбекистані триває фінальний турнір чемпіонату світу з футзалу, і сьогодні, 2 жовтня, збірна України зіграє свій шостий матч на турнірі.

У півфіналі синьо-жовті зустрінуться з п’ятиразовими чемпіонами світу — командою Бразилії. Поєдинок відбудеться в Ташкенті о 18:00 за київським часом, а пряму трансляцію можна буде переглянути на платформах «Суспільне Спорт» (діджитал, канали суспільного мовлення, YouTube, сайт).

На груповому етапі українці спершу поступилися Аргентині з рахунком 1:7, проте далі здобули дві впевнені перемоги над Анголою (7:2) та Афганістаном (4:1). У матчі 1/8 фіналу наша команда переграла Нідерланди (3:1), а в чвертьфіналі ефектно перемогла Венесуелу з рахунком 9:4.

Збірна України лише раз раніше доходила до півфіналу чемпіонату світу — у 1996 році, посівши тоді четверте місце. Нинішній турнір дає шанс підняти планку вище. Проте на шляху до фіналу стоїть Бразилія, яка перемогла всіх своїх суперників на цьому мундіалі із загальним рахунком 35:3. До речі, у квітні цього року українці вже зустрічалися з бразильцями у товариському матчі, де поступилися з рахунком 2:7.

“Ми знаємо, проти кого ми гратимемо. На мій погляд, Бразилія — найсильніша збірна планети. Але ми і знаємо, що непереможних команд не буває. Вийдемо на паркет і спробуємо використати свій шанс”, — зазначив головний тренер синьо-жовтих Олександр Косенко.

На 6 жовтня заплановані матч за третє місце і фінал. В іншому півфіналі завтра зіграють Аргентина та Франція.

Наразі в турнірній таблиці Україна займає 2 місце, маючи 6 очок, попереду Аргентина, 9 очок.

Читайте також: